Wij produceren zelf onze bouwelementen.

Uw realisatie is heel belangrijk voor ons. De productie van alle bouwelementen gebeurt in eigen beheer. We bieden u een professionele aanpak, correcte uitvoering en een goed gevoel !

Neem de rondleiding en zie waarom wij uw geschikte bouwheer zijn.

 

Structuren

Betonstructuren

Betonstructuur van een agrarisch gebouw.

Bij betonstructuren zijn er kolommen in gewapend beton, rechthoekige balken in voorgespannen beton en gewapend beton en balken die gefabriceerd worden naar behoefte en voorzien worden van verschillende hulpstukken zoals uitsparingen voor het plaatsen van leidingen, verankeringsrails, enz...

Ook zijn er liggers en welfsels in voorgespannen beton voor bv. lift-en trappenschachten, trappen en borstweringen in gewapend beton.

Download PDF

Metaalstructuren

Metaalstructuur van een agrarisch gebouw.

Metaalstructuren worden o.a. toegepast in KMO gebouwen, agrarische gebouwen, kantoor- en grote industriële gebouwen. Wat de toepassing in gebouwen betreft, wordt onderscheid gemaakt tussen licht hellende daken en zadeldaken.

Download PDF

Funderingen

Alle type funderingen worden in eigen beheer gerealiseerd, gaande van ter plaatse gestorte funderingen tot het fabriceren en plaatsen van prefabfunderingen. Ook de stabiliteitsberekeningen van alle funderingen gebeuren onder één dak.

Download PDF

Funderingen van een agrarisch gebouw.

 

Wandelementen

Binnen het prefab-bouwgebeuren zijn de geprefabriceerde wanden in beton een efficiënte oplossing voor alle gevels en binnenmuren. Hierbij worden deze wandelementen geplaatst tegen de structuren. Door de grote diversiteit in kleuren en afmetingen, kan men op maat van elk project deze wanden integreren.

Download PDF

Wandelementen van een agrarisch gebouw.

 

Gladde beton

Geprefabriceerde industriële wandelementen in glad beton worden machinaal vlak gestort op metalen bekistingen.

De elementen zijn zelfdragend en bedoeld voor horizontale montage en worden aan de structuur bevestigd. Ze hebben een gladde en afgestreken betonstructuur.

Silex beton

De elementen worden machinaal gestort, de sierlaag wordt na het storten getrild en na het ontkisten onder hoge druk uitgewassen met water, zodat de granulaten in reliëf zichtbaar zijn.

Bardage

In topgevels en op langsgevels van niet geïsoleerde gebouwen kan een geprofileerde staalplaat gebruikt worden boven de prefab betonelementen. Deze bardage kan geventileerd worden waardoor extra ventilatie mogelijk is.

 

Metalen sandwichpanelen

Metalen daksandwich panelen bestaan uit een gegalvaniseerde buitenplaat, een galva of polyester binnenplaat met daartussen isolatie. Daksandwichpanelen combineren het plaatsingsgemak en uistekende warmte-isolerende eigenschappen en worden meer en meer toegepast bij landbouwgebouwen.

Vezelcementgolfplaten

In agressief milieu zijn asbestvrije vezelcementplaten nog steeds een veelgebruikte dakbedekking. Daarnaast blijven vezelcementgolfplaten voor velerlei types landbouwgebouwen een dakbedekking met een uistekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dakgordingen

Afhankelijk van spantafstand, gebruikte dakbedekking en bestemming van het gebouw worden (gedrenkte) houten gordingen of stalen gordingen toegepast als draagstructuur voor de dakbedekking.