Streven naar een perfecte kwaliteit.

In samenspraak met U, uw architect en onze commerciële diensten, wordt gestreefd naar het perfecte bouwsysteem volgens uw wensen, dit op gebied van functionaliteit en onderhoud en dit in de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk de voordelen en zie waarom wij uw geschikte bouwpartner zijn.

 

Uw bouwpartner

Willy Naessens Agro is gespecialiseerd in het bouwen van landbouwgebouwen, rundsveestallen, varkensstallen, pluimveestallen, bewaarplaatsen, machineloodsen, paardenstallingen, binnenpistes,... en dit in zowel metaal- als betonstructuren.

Als afdeling van de Willy Naessens Group staat bij Willy Naessens Agro verticale integratie ook centraal. De eigen studiedienst staat in voor een uiterst nauwkeurige voorbereiding waarna de verschillende prefabelementen en structuren door eigen montageploegen worden samengebracht tot uw unieke project.

Willy Naessens Agro, uw partner voor uw landbouwgebouw!

Uw agrarische bouwpartner Willy Naessens Agro

Kwaliteit

Door jarenlange ervaring streeft Willy Naessens Agro naar de beste kwaliteit op alle vlakken voor uw realisatie. Een gebouw van Willy Naessens Agro staat garant voor duurzame materialen en een voortreffelijke afwerking! De klant krijgt een goed en veilig bouwgevoel.

Ervaring

Willy Naessens bestaat meer dan 50 jaar. Als vooruitstrevende stallenbouwer "Willy Naessens hokkenbouw" was Willy Naessens in de prille beginjaren één van de pioniers in de agrarische bouw.

Door continue vernieuwing en bijscholing is Willy Naessens Agro nog steeds uw vooruitstrevende partner. In samenspraak met u geven we uw project mee vorm, onze ervaring delen we graag met u.

Machinepark

Transwinaton is de transportafdeling binnen de Willy Naessens Group. het bestaat uit platte opleggers, een schroefpaalmachine, dolly's voor het vervoer van lange stukken, diepladers voor het bredere en zwaardere werk zoals graaf- en montagekranen, enz...

Technische catalogus

Uw bouwpartner

Lees meer

 

Agrarische gebouwen op maat

In samenspraak met de klant, architect en onze diensten wordt gestreefd naar het perfecte bouwsysteem: functioneel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Reeds meer dan 3000 agrarische gebouwen werden door Willy Naessens Agro gebouwd.

Vestigingen in Wortegem-Petegem, Tessenderlo en Mornimont.

 

Stallen en landbouwgebouwen op maat

 

Werfopvolging

Willy Naessens Agro hecht het grootste belang aan de werfopvolging van uw realisatie. De werfleider is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken volgens contract en coördinatie van de grondwerken, funderingswerken, montagewerken, enz... De werfleider/projectleider is een belangrijke schakel in het realiseren van uw agrarisch bouwproject.

Werfopvolging van uw agrobouw.